Choď na obsah Choď na menu
 


o nás

 

Radosť , n. o. - Centrum sociálnych služieb s kapacitou 37 prijímateľov sociálnych služieb


Zakladacou listinou zo dňa 15.05.2002, jej účastníci založili neziskovú organizáciu pod názvom Radosť, n. o. Menovaná organizácia bola založená pre účely poskytovania sociálnych služieb v zmysle zákona č. 195/1998 Z. z. o sociálnej pomoci ako Domov dôchodcov, RADOSŤ, n.o. Prevádzka v tomto zariadení bola zahájená dňa 11.10.2003 .

 

Poskytujeme tieto druhy ss:
   *Zariadenie pre seniorov § 35
   *Špecializované zariadenie § 39
   *Denný stacionár § 40
   *Jedáleň §58                                                                                                                                                      *Terénna sociálna služba krízovej intervencie § 24a

 


Popis zariadenia : Budova sa nachádza v prostriedku dediny, kde sa križujú cesty do troch miest Snina, Medzilaborce, Humenné čiže budova a jej okolie dotvára estetiku dediny.
Táto budova je prízemná a sčasti podpivničená. Priestory budovy sú bezbariérové,ako aj exteriérová časť budovy / chodníky, záhrada. Jej súčasťou sú dve veľké terasy. Okolo celej budovy sa nachádza veľká záhrada s ovocnými a listnatými stromami, kvetinovou a úžitkovou záhradou. Celá budova aj s pozemkom je oplotená a má 3 vstupné brány. V bezprostrednej blízkosti zariadenia sa nachádza kostol, potraviny, pošta a obecný úrad.
Priestorové podmienky : Budova sa skladá z dvoch prepojených časti.
V prvej časti sa nachádzajú 1.,2., 3. posteľové izby pre prijímateľov. Každá izba má umývadlo s teplou a studenou vodou a základne vybavenie. Sociálne zariadenia t.j. 4 WC, 3 sprchy. Taktiež je tu spoločná jedáleň, vlastná kuchyňa, ošetrovňa a miestnosť pre zamestnancov. V druhej časti budovy sa nachádzajú 2 trojlôžkové izby pre prijímateľov, sprcha a WC. V ďalšej časti sú kancelárie, kuchynka, sklad . V suteréne sa nachádza : technická časť, práčovňa, sušiareň, kotolňa a šatňa

 

 

 

g090122.gif

 

 

Náhľad fotografií zo zložky FOTKY